Info over de training

Tijdens deze opleiding leer je om als wenkbrauwstylist van start te gaan. De basis als wenkbrauwstylist is het verven en shapen van de wenkbrauwen. Shapen staat voor epileren, waxen en modelleren van de wenkbrauwen. Dit leer je allemaal tijdens deze wenkbrauwstylist training. 

Samenvatting van de training

Tijdens deze opleiding leer je om als wenkbrauwstylist van start te gaan. De basis als wenkbrauwstylist is het verven en shapen van de wenkbrauwen. Shapen staat voor epileren, waxen en modelleren van de wenkbrauwen. Dit leer je allemaal tijdens deze wenkbrauwstylist training. 

Het belangrijkste onderdeel is het uitmeten van de wenkbrauwen, want de vorm bepaalt uiteindelijk het eindresultaat. Wij besteden tijdens deze training hier enorm veel aandacht aan, en gaan dit meerdere keren oefenen tijdens de training. 

Na deze training kan jij starten als wenkbrauwstylist en de behandelingen,  waxen, epileren en verven van de wenkbrauwen aanbieden. Ook leer je hoe je van start kan gaan en wat je hiervoor allemaal nodig hebt. 

Deze training is geschikt voor iedereen die wil starten als wenkbrauwstylist! Voor deze training is geen ervaring vereist. Je kan ook kiezen om gelijk als allround wenkbrauwstylist te starten (linkje allround wenkbrauwstylist pagina erbij.) 

Wat leer je allemaal tijdens de training?

Theorie: Tijdens de theorieles leer je verschillende huidtypes en contra indicatie voor de wenkbrauw behandelingen. 

Brow Mapping: Ook wel het voor meten en voortekenen genoemd. Tijdens het onderdeel brow mapping leer je om de wenkbrauwen uit te meten met onze handige brow mapping tool. Zodat je symmetrische strakke wenkbrauwen krijgt. Hierdoor wordt het aanbrengen van de verf makkelijker omdat je alleen nog maar binnen de lijntjes het product hoeft aan te brengen. 

Kleurbepaling: Tijdens de kleurbepaling bespreken we alle soorten kleuren wenkbrauwverf, hoe je deze kunt mixen om tot de perfecte kleur te komen. Je leert alle soorten huidtypes en welke kleuren daarbij geschikt zijn. 

Praktijk waxen/epileren: Tijdens de inwerktijd van de verf gaan we alvast de wax aanbrengen, om zo efficiënt te werken en tijd te besparen, want je moet immers wachten tot de verf is ingetrokken. Je leert de verf op de juiste manier aanbrengen. Ook leer je om de overige haartje bij te epileren en te lange haren bij te knippen. 

Dagindeling

09:00 - Inloop

09:15 - voorstelronde

09:30 - theorie 

10:30 - demo verven & shapen

11:30 - brow Mapping (op elkaar)

12:30 - lunchen 

13:30 - brow mapping (op elkaar)

14:30 pauze

15:00 start modellen 

17:00 na bespreken

Inhoud starterspakket (t.w.v. €277,25)

5 kleuren wenkbrauw verf

oxidant 3% 

reinigingslotion

tint remover

mengschaaltje

penseel

brow mapping tool

drawing penseel

woodensticks

wenkbrauw borsteltjes 50st.

pincet

schaartje

wax heater

wax

waxspatels

wax remover

aloe vera gel

brow gel

Totale waarde €277,25

Heb je nog vragen?

Boek dan een gratis info gesprek in!

×

Laden