Over ons

Wie zijn Denise & Burak?

Ik ben Denise Tuiten en samen met mijn partner Burak Coskun eigenaar van Evolve brows & beauty.

Ik ben 29 jaar oud en run nu 7 jaar mijn eigen schoonheidssalon. 4 jaar geleden ben ik begonnen mij te specialiseren op het gebied van wenkbrauwen en semi permanente make-up voor de wenkbrauwen.

Mijn grootste droom is nu werkelijkheid geworden!Het runnen van een allround beautysalon met een academie en een geweldig team om ons heen. Elke dag doe ik mijn werk met heel veel plezier en passie. Ik streef elke dag naar de beste kwaliteit en eindresultaat.

Wat ik belangrijk vind is dat elke klant die bij ons komt zich thuis voelt en met een fijn gevoel de salon verlaat. Iedereen is mooi!

Dankbaar dat wij iedereen nog mooier mogen maken! 

Wie is Petra

Petra is al een erg bekend gezicht voor velen in de salon.

Zo zie je haar vaak bij de nagelstudio werkzaam, maar naast de nagels is Petra ook een echte master in Lipblush en Eyeliner.

Leuk weetje! Petra is super creatief en heeft absoluut de gouden handen voor klussen!

Zo heeft Petra ook veel geholpen bij de verbouwing va nde salon.

Wie is Janine?

Onze duizendpoot van het team!

Dit omdat Janine een allround schoonheidsspecialist is. Maar ook een echte PMU master!

Zo heeft Janine al 50+ PMU-behandelingen uitgevoerd.

Leuk weetje! Niet alleen duizendpoot, maar ook een rust in de storm. Geordend en kalm, een hele fijne collega om naast je te hebben.

Wie is Rosanna?

Hi! Ik ben Rosanna, 26 jaar oud. 2 jaar geleden heb ik het stadsleven verlaten en ben ik nu woonzaam in Drachten. Hier woon ik samen met mijn partner en ons dochtertje van één jaar oud.

Toen ik werd benaderd door Evolve Brows & Beauty, werd ik erg enthousiast! Een leuke allround functie, in een mooi bedrijf, met een fantastisch team.

Zo zal ik werkzaam zijn bij de marketing, webshop en de toekomstige academie. Ook zal je mij vaak tegenkomen bij de receptie.

Leuk weetje! Mijn leven is een mix waarin ik mijn toewijding aan fitness combineer met mijn rol als moeder, mijn liefde voor yoga en bewustzijn, maar ook zeker mijn verlangen naar plezier en avontuur.

Gewoon... een beetje van beide zeg ik dan.

Wie is Jada?

Jada is klaar met haar studie en zal haar talent verder ontwikkelen bij Evolve.

Zo zou je Jada wel eens hebben zien langskomen bij de nagels en wenkbrauwen.

Leuk weetje! Waar Jada is, schijnt de zon! Altijd vrolijk, altijd spontaan. Kortom, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Wie is Lisa?

Hoi mijn naam is Lisa en ik ben 19 jaar oud.

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste. Ik heb al een tijd ervaring mogen op doen in de wenkbrauwen en wimpers bij een andere salon. Ook heb ik de allround wenkbrauwstyling opleiding bij Evolve gevolgd om nog meer bij te leren!

Belangrijke eigenschap van mij is dat ik veel geduld heb en precies te werk ga.


Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij Evolve Brows & Beauty

Wie is Maartje?

Ik ben Maartje en ben 23 jaar oud. Sinds kort werkzaan bij Evolve Brows & Beauty als gastvrouw/receptioniste! Dit doe ik naast het afronden van mijn studie.

De werkzaamheden bij Evolve bestaan uit onder andere het beheren van afspraken, het ondersteunen van het team en de backoffice van salon.

Ik hou van klantcontact en de afwisseling in mijn werkzaamheden, dat is de reden waarom ik het leuk vind om bij Evolve te werken.🙌

×

Laden